Sluit dit venster

Informatie Eindhoven Airport

Op VertrouwdParkerenEindhoven.nl heeft u de mogelijkheid om de verschillende aanbieders van parkeerplaatsen met elkaar te vergelijken, een parkeerplek te selecteren en deze ook daadwerkelijk te reserveren. U gaat eenvoudig op zoek naar de meest voordelige aanbieder, waardoor u nooit meer teveel betaalt. Wordt bovendien lid van onze Google+ pagina, aangezien u daar altijd de actuele kortingen kunt vinden. Op die manier heeft u altijd de beste deal en zorgt u ervoor dat u voordelig kunt parkeren bij Eindhoven Airport, bijvoorbeeld wanneer u op vakantie gaat.

Hoe werkt het?

Het reserveren van uw parkeerplaats via onze website werkt eigenlijk heel eenvoudig. Het is allereerst van belang om de verschillende parkeeraanbieders met elkaar te vergelijken (stap 1). Kijk bijvoorbeeld goed naar de afstand tot aan de terminal, de kosten en de aanvullende mogelijkheden die u er heeft. Selecteer vervolgens de aanbieder naar wens (stap 2) en reserveer online de parkeerplaats waar u gebruik van wenst te maken wanneer u op reis bent (stap 3). Tenslotte kunt u onbezorgd op reis gaan, want zodra u aankomt bij de luchthaven staat er al een parkeerplaats voor u klaar, waar u de auto direct neer kunt zetten.

Valet parking

Wilt u gebruik maken van Valet Parking? Dit is een luxe vorm van parkeren, waarbij u gewoon voor de deur van de terminal uit kunt stappen. Het is een service die bij Eindhoven Airport uitstekend beschikbaar is en die ervoor zorgt dat uw auto weer voor u klaar staat op het moment dat u terugkomt. Het grote voordeel hiervan is dat u alle parkeerstress eenvoudig kunt ontlopen. U geeft uw auto af aan de chauffeur, die uw auto netjes parkeert en er daarmee voor zorgt dat u hier zelf geen omkijken naar heeft.

Shuttle service

De shuttle service bij Eindhoven Airport zorgt ervoor dat u uw auto veilig en bewaakt weg kunt zetten op een parkeerterrein nabij het vliegveld. U hoeft vervolgens niet naar de terminal te lopen, aangezien u gebruik kunt maken van de speciale shuttle service die u van en naar de terminal brengt. Het voordeel van deze manier van parkeren is dat u uw autosleutel gewoon mee op reis kunt nemen. Bij terugkomst wordt u vanaf de terminal weer netjes naar uw auto gebracht. U kunt daar direct instappen en weer naar huis rijden, waardoor u op een comfortabele manier kunt parkeren.

Vragen over uw reservering?

Heeft u vragen over uw reservering? De verschillende aanbieders die op de website worden getoond zijn 24/7 beschikbaar, waardoor u altijd contact met hen op kunt nemen. U kunt dit onder andere doen voor een wijziging of een annulering. Ook de betaling verricht u rechtstreeks aan de aanbieder van de parkeerplaats.

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of is het u niet goed duidelijk hoe u de aanbieders kunt vergelijken? U kunt contact met ons opnemen via de contact pagina. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven op uw vragen, of kennis nemen van uw opmerking.